Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Servicepakket

Toe aan een nieuwe fiets en u heeft deze gevonden? Maar dan, hoeveel service wilt u?

Bij Bike Totaal Leo Smit kunt u kiezen uit 3 servicepakketten: Goud, Zilver of Brons.

Kiest u voor het servicepakket Goud, dan kiest u voor kwaliteit en service. U wordt gratis opgemeten met de bodyscan, zodat u zeker weet dat u de juiste maat en houding krijgt. U krijgt 2 servicebeurten gratis en de overige 2 met een flinke korting, en daarbij als u uw fiets ter reparatie aanbied krijgt u van ons een gratis leenfiets mee. Mocht u niet in staat zijn om de fiets te brengen of op te halen? Geen probleem, wij halen en brengen uw fiets gratis binnen de postcodes 2641, 2642, 2651, 2652, 2660, 2661, en 2662. Voor andere postcodes zal er een afspraak gemaakt moeten worden.

Wilt u minder service, maar de fiets voor een gunstigere prijs? Dan kiest u voor het servicepakket Zilver. Bij dit pakket zult u meer voor bepaalde service en onderhoud betalen, maar de prijs van een nieuwe fiets wordt scherper.

Wilt u geen service en wenst u hier voor te betalen wanneer dat nodig is? Dan is het servicepakket Brons iets voor u. Bij dit pakket betaalt u voor alle service, maar daarentegen krijgt u uw fiets voor een nog scherpere prijs.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen